T Boer zn Logo    

                                                                                                                 
                                                          

 
T.BOER & ZN
T.Boer & zn is een kalverslachterij, producent- en verkoper van kalfsvlees met twee productievestigingen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bedrijf startte in 1885 als familiebedrijf en trad in 1995 tot de VanDrie Group toe.

VANDRIE GROUP
De VanDrie Group is de grootste kalvervleesintegratie in de wereld en wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees. Daarbij is het de grootste kalvermelkpoederproducent in de wereld. De VanDrie Group heeft 25 bedrijven in de wereld. Respect voor mens, dier en kwaliteit is bij de VanDrie Group al generaties lang vanzelfsprekend.

Voor meer info zie www.t-boer.nl / www.vandriegroup.nl 

VACATURE
Vanwege de toenemende groei van de organisatie en de steeds specifiekere klantbehoeften is de nieuwe functie van Productie Manager Special Products / Consumentenproducten ontstaan.

DOEL VAN DE FUNCTIE
Het zorgdragen voor een zo optimaal mogelijk functioneren en presteren van de productie, het bevorderen van de onderlinge samenwerking tussen de diverse afdelingen, de productie verdergaand professionaliseren en gestelde doelen op het gebied van output, (product)kwaliteit, welzijn, klanttevredenheid en cost leadership realiseren.

PROFIEL
  • Minimaal HBO opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of levensmiddelentechnologie
  • Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie in een complexe en internationale productieomgeving
  • Ervaring met productie management en de vaardigheid om op grond van cijfermatig inzicht en KPI ‘s sturing te geven aan een productie organisatie
  • Een coachende leiderschapsstijl hanteren
  • Bekend met de specifieke omgevingseisen welke worden gesteld aan het werken in de voedingsindustrie
  • Beheersing Nederlands, Engels
STANDPLAATS
T.Boer & zn is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Van kandidaten wordt verwacht dat ze op een redelijke afstand (ca. 1 uur rijden) wonen of gaan wonen

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met

Van Megen Recruitment B.V., Fred van Megen, Telefoon: 06-53578246, of schriftelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Realisatie Getaweb