Werving en selectie in food

Werving & selectie / executive search bureau Van Megen Recruitment brengt bedrijven en professionals in de Food- en FMCG sector bij elkaar. Wij werken voor MKB bedrijven (vaak familiebedrijven), maar ook grote bedrijven mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Wij hebben een diepgaande kennis van de sector. De kandidaten die wij plaatsen hebben een HBO/WO achtergrond en zijn toe aan de tweede of derde stap in hun loopbaan.

Daarnaast bieden wij outplacement services, loopbaancoaching en sollicitatiebegeleiding. Wat ons energie geeft, is het bijdragen aan de professionele ontwikkeling van mens en bedrijf. Bij alles wat wij doen
“staat de mens centraal”.


Betrouwbaarheid, integriteit en een diepgaande belangstelling voor mens en bedrijf zijn kernwaarden van Van Megen Recruitment B.V.

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vacatures in Food & FMCG

  •  

    Mede door het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd worden de activiteiten van Van Megen Recruitment B.V. per direct beëindigd. We kijken terug op een fijne periode waarin heel wat bedrijven en kandidaten geholpen konden worden. Iedereen hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en al het goede voor de toekomst.


    Fred en Paul

VAN MEGEN RECRUITMENT B.V.

Erdwal 15
6916 LD  Tolkamer
✆  +31 (0) 653 578 246
✉  info@vanmegenrecruitment.nl

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok