Van Megen Recruitment is al meer dan 20 jaar actief in werving & selectie en executive search binnen Food- en FMCG. Bij alles wat wij doen “staat de mens centraal”. Wij bieden ook outplacement, coaching en sollicitatiebegeleiding aan. Wij werken zowel nationaal als internationaal met een klein en slagvaardig team. Door ons uitgebreide netwerk, diepgaande kennis en inzicht in de branche kunnen wij met de juiste kandidaat komen. We nemen onze opdrachtgevers werk uit handen en zorgen dat onze kandidaten een stap maken die in hun ontwikkeling past.

De mens centraal

Het lijkt vanzelfsprekend maar het is het niet. Werving & selectie / executives search bureau Van Megen Recruitment B.V. stelt de mens centraal. Wij zijn geboeid door wat mensen drijft en hebben een scherp oog voor het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen. Want die moeten het straks ook samen gaan doen.

Exclusief Food en FMCG

Wij richten ons al 20 jaar exclusief op de Food- en FMCG sector. Van deze markt kennen wij alle finesses: wij hebben er zelf jarenlang in gewerkt. Onze ervaring stelt ons in staat om sneller te begrijpen waar het om draait en effectieve, passende oplossingen aan te dragen.

Zoekt u een baan of bent u op zoek naar goede kandidaten? Neem dan contact met ons op. We willen u graag adviseren en onze kennis – en ervaring met u delen.


Betrouwbaarheid, integriteit en een diepgaande belangstelling voor mens en bedrijf zijn kernwaarden van Van Megen Recruitment B.V.

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok