In onze personal- en loopbaancoaching staan persoonlijke- en professionele groei centraal. Ben je een startend talent en vind je het moeilijk om de juiste keuzes te maken uit de veelvoud van mogelijkheden? Of wil je als ervaren manager de balans opmaken en bewust richting geven aan je toekomst? De combinatie van onze coachings ervaring en kennis van de Food- en FMCG sector, maakt onze coachingstrajecten uniek.

De mens staat centraal

Wij richten ons volledig op jou. Wij maken je bewust van de unieke talenten die je al hebt en scheppen ruimte om deze verder te ontwikkelen. Wij helpen je zelf te ontdekken wie je bent, waar je nu in je leven staat en waar je naartoe wilt. Als dat nodig is, bieden wij je handvatten om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Een coachingtraject maakt je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom in je keuzes. Coaching kan nuttig zijn in elke fase van je loopbaan.

‘On boarding’-coaching

Uit onderzoek blijkt dat de eerste drie maanden in een nieuwe functie bepalend zijn voor je succes. Daarom bieden wij ‘on boarding’ coaching aan. Wij fungeren als klankbord en spiegel en kunnen je helpen om in deze cruciale periode de juiste impact te maken.

De ‘klik’

Een goede coachingrelatie is gebaseerd op vertrouwen. Daarom spreek je altijd eerst vrijblijvend met de coach om te zien of er wederzijds een goed gevoel is. Pas daarna volgt een volledig op jou afgestemd voorstel voor het coachingtraject en gaan we aan de slag.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:
Paul Baas (06-15073974 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok