Van Megen Recruitment - Het bureau voor interim management in Food & FMCG - Tijdelijke expertise in food


Van Megen Recruitment staat voor: snelle inzet met executives en professionals in de voedingsmiddelenbranche. Wij kunnen uw specifieke behoefte aan tijdelijke expertise snel invullen voor eindverantwoordelijke posities zoals die van algemeen directeur, commercieel directeur, marketing- en sales manager. Daarnaast beschikt we over een voor de branche uniek bestand met kandidaten voor specialistische functiegebieden zoals operations, plant management, logistiek management, inkoop, QA/ QC, HR, financiën, sales en marketing.

Ons Profiel

Van Megen Recruitment bemiddelt uitsluitend in interim managers met relevante, direct inzetbare ervaring en een 100% focus op food. Alle kandidaten zijn zorgvuldig gescreend en persoonlijk bij ons bekend. Hierdoor kan snel de perfecte match worden gemaakt. Betrouwbaarheid, integriteit en een diepgaande belangstelling voor mens en bedrijf zijn kernwaarden van Van Megen Recruitment. Onze opdrachtgevers en kandidaten werken prettig met ons samen. Als u dat uit de eerste hand wilt horen, brengen wij u graag in contact met één van onze relaties.

Daarom interim management

Vroeg of laat krijgt uw bedrijf er mee te maken: een acute crisis waarbij de continuïteit moet worden gewaarborgd, een veranderingstraject waarvoor onvoldoende managementexpertise beschikbaar is, een project dat de frisse blik en denkkracht van buiten vereist of het wegvallen van een manager op een sleutelpositie. In al deze situaties kan interim management uitkomst bieden. U hoeft zich niet af te vragen waar u de food-manager met het juiste profiel vindt. Contact opnemen met Van Megen Recruitment, de gespecialiseerde intermediair, volstaat.

Onze aanpak

Na uw mondelinge briefing (en eventuele persoonlijke kennismaking) formuleren wij het door u gewenste profiel van de food-manager. Na uw goedkeuring starten wij direct de zoektocht naar kandidaten die aan het profiel beantwoorden. Ons bestand omvat professionals die allen beschikken over relevante expertise en ruime ervaring bij uiteenlopende ondernemingen in de Food- en FMCG sector. De search kan snel verlopen doordat wij onze interim professionals persoonlijk kennen en dus direct een goede inschatting kunnen maken van de fit. Wij streven er naar om u binnen vijf werkdagen een goed voorbereide interim manager in uw organisatie te plaatsen.


Wilt u meer informatie? Neem contact op met Van Megen Recruitment.
We willen u graag adviseren en onze kennis – en ervaring met u delen.

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok