Een manager kan door verschillende oorzaken op een zijspoor raken, bijvoorbeeld door een reorganisatie of marktontwikkelingen. Een mens kan zich ook persoonlijk of vakmatig verder ontwikkelen, waardoor hij niet meer zo goed past bij de huidige organisatie.

Complete ondersteuning

In dergelijke situaties kan Van Megen Recruitment manager en bedrijf helpen met een outplacementprogramma. In een eerste gesprek kijken wij of er wederzijds vertrouwen en een ‘klik’ is. In ons begeleidingsplan wordt het te doorlopen proces zeer nauwkeurig omschreven.
Ons programma biedt de manager goed inzicht in zijn sterke kanten, drijfveren en ambities – zowel persoonlijk als zakelijk. Vervolgens bieden wij ondersteuning bij de presentatie op de arbeidsmarkt en het zoeken naar een passende, nieuwe functie. Uiteraard maken wij daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk in de Food -en FMCG sector.

Mooi werk

Het geeft ons veel voldoening als wij zien dat managers die zijn vastgelopen, door onze ondersteuning, nieuw elan krijgen en het afscheid van hun vorige werkgever zelfs gaan zien als een goede wending in hun loopbaan. Daar doen wij het allemaal voor.

Wilt u meer weten over onze outplacementdiensten?
Neem dan contact op met:

Paul Baas (06-15073974 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of
Fred van Megen (06-53578246 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok