Omdat wij veel gesprekken met kandidaten voeren, weten wij dat er bij de presentatie veel mis kan gaan. Wie al een tijd niet meer heeft gesolliciteerd, voelt zich in een gesprek met een potentiële nieuwe werkgever soms niet op zijn gemak. Daardoor kan zo’n sollicitatiegesprek minder goed verlopen dan je hoopt. Dat is jammer, want jijzelf en het bedrijf met de vacature hebben er vaak al veel tijd in gestoken.

Oefening baart kunst

Met ons programma voor succesvol solliciteren, vergroot je de kans dat je je droombaan krijgt. Je ontvangt van te voren een map met relevante informatie over loopbaanontwikkeling en hoe je je gedegen voor kan bereiden op een sollicitatie. Het trainingsprogramma bestaat uit een halve dag één op één training en leert je om snel je presentatie te verbeteren. Een perfecte voorbereiding is het geheim. Wij gaan bij voorkeur uit van een sollicitatie naar een concrete functie die je belangstelling heeft. Nadat jij je thuis hebt ingelezen in de functie en je hebt voorbereid op het gesprek, voeren wij een ‘live’ sollicitatiegesprek met je. Wij nemen het gesprek op DVD op, zodat wij samen je presentatie kunnen evalueren. Zo nodig oefenen wij delen van het sollicitatie¬gesprek nogmaals. Ook dit wordt vastgelegd. Wij sluiten af met een op jou toegesneden presentatie advies.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met:
Paul Baas (06-15073974 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok