Van Megen Recruitment is een Werving & selectie / executives search bureau.
We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food- en FMCG en al meer dan 20 jaar actief.

Naast een uitgebreide branchekennis, hebben wij een uitgebreid netwerk van kandidaten en informanten en een ruime ervaring met het bemiddelen van mensen. Opdrachtgevers en kandidaten ervaren onze werkwijze als professioneel en gedegen.

Doelgroepen

Binnen de Food -en FMCG sector (Retail, Foodservice, Out of Home, Business to Business) vullen wij functies in met een bruto jaarsalaris van € 50.000 tot € 250.000. Bij een bruto jaarsalaris boven de
€ 100.000 spreken we van executive search. Vanwege de uitgebreidere taken en verantwoordelijkheden geven wij in onze search voor dit soort functies de bedrijfsstrategie, organisatieontwikkeling en marktontwikkelingen extra aandacht. Tevens doen wij een grondig referentie onderzoek.

Garantieregeling

Onze aanpak is bewezen succesvol. Maar liefst 98% van de geplaatste personen functioneert na een jaar naar tevredenheid van zowel opdrachtgever als kandidaat. Vandaar dat Van Megen Recruitment geen aarzelingen heeft om u een garantieregeling te bieden.

Wilt u hier meer van weten? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Benieuwd naar wat Van Megen Recruitment voor u kan betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok