Ben je toe aan de tweede of derde stap in je loopbaan of ben je op zoek naar een nieuwe interim opdracht binnen de Food- en FMCG sector? En heb je een HBO/WO opleiding? Dan willen wij graag met je kennismaken. Wij vullen vacatures in op alle functiegebieden (behalve ICT) met een jaarsalaris van € 50.000 tot € 250.000. Als kandidaat heb je rechtstreeks contact met de consultant die een search - of interim opdracht in behandeling heeft.

Ons vertrekpunt is de vacature bij onze opdrachtgever

Wij zijn de ambassadeurs van onze opdrachtgevers. Als je een mogelijk passende kandidaat bent voor onze opdrachtgever, dan verschaffen wij je uitgebreide informatie over het functieprofiel en het bedrijf. Zit er naar jou en ons idee een potentiële match in, dan spreken wij vervolgens graag uitgebreid met elkaar. Als wij er daarna samen van overtuigd zijn dat er een grote kans van slagen is, dan stellen wij een profiel op waarin wij jouw kandidatuur motiveren. Wij staan voor duidelijkheid en geven eerlijke feedback over onze inschatting van je kansen.

 

Inschrijven / open solliciatie

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok