Logo Van der Meulen

                                                                                                                                                                    

 
Al sinds 1910 is het familiebedrijf Van der Meulen-De Meesterbakkers, actief op het gebied van hoogwaardige bakkerijproducten. Nationaal en internationaal, export vindt plaats naar meer dan 40 landen, wordt het assortiment verkocht in het food-, out of home- en B-to-B kanaal. Het assortiment bestaat uit beschuit, melba toast, roggebrood, paneermeel, broodchips en een aantal handelsproducten. Naast het Van der Meulen merk worden er ook tal van huismerken en private labels geproduceerd en vermarkt. De productie vindt plaats op 4 locaties. In totaal werken er ca. 115 personen bij de organisatie. Van der Meulen is een innovatief bedrijf met investeringsbereidheid, gekoppeld aan een groeiende omzet- en resultaatontwikkeling. Voor de afdeling Techniek waar we de omslag naar preventief onderhoud aan het maken zijn we op zoek naar een Trainee die zich willen ontwikkelen tot besturingstechnicus:

HBO Trainee besturingsspecialist


Functieomschrijving

Als besturingsspecialist in opleiding houd je je bezig met het ontwerpen, programmeren en onderhouden van besturingstechniek. Je neemt initiatief tot het continu verbeteren van de productieprocessen om capaciteit of flexibiliteit te verhogen en verliezen te reduceren. Als besturingsspecialist werk je samen met diverse andere disciplines, zoals elektrotechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde. Je zult je uiteindelijk ontwikkelen tot de beheerder van de procesbesturing met hierin PLC, Scada én MES software. Van belang is dat je zelfstandig kunt werken en in staat bent in samenwerking met anderen verbeteringen door te voeren.

Activiteiten
 • Ontwerpen, configureren, programmeren, testen, implementeren en beheren van PLC-besturingssystemen en –toepassingen. Financieel verantwoordelijk voor project.
 • Plannen van de uitvoering van de programmeerwerkzaamheden
 • Ontwikkelen en produceren van de software (vaak in nauw overleg met de klant en/of opdrachtgever)
 • Testen en inbedrijfstellen van de ontwikkelde software en controleren of deze aan de functionele eisen van de eindgebruikers voldoet
 • Onderhouden van de software; deze aanpassen aan eventueel veranderende eisen
 • Opstellen, controleren en/of reviseren van technische en functionele documentatie.
 • Signaleren, verhelpen en rapporteren van problemen op het gebied HMI en SCADA (Human Machine Interface). Ontwikkelen van nieuwe software voor HMI panels.
 • Inbedrijfstellen en inregelen van Frequentie omvormers en Servo-regelaars.
 • Deelnemen aan voortgangs-, ontwerp- en veiligheidsoverleg.
 • Het opstellen van functionele specificatie t.b.v. uitbrengen van offertes Implementeren van OEE en andere performance metingen in de processen.
 • Configuratie en het onderhoud van ondersteunende systemen zoals, servers, Ethernet-netwerken, SCADA; deelname aan de ontwikkeling van SCADA-systemen
Functie-eisen
Hbo Techniek(richting AOT/Elektro/Mechatronica/WTB/engineering of vergelijkbaar niveau) of afstuderend met enige ervaring in de besturingstechniek en affiniteit met de industriële automatisering. Kandidaten beschikken over de volgende eigenschappen: Analytisch en probleemoplossend, resultaatgericht, hands on mentaliteit, flexibel, zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

We bieden
Een aanstelling bij een dynamisch bedrijf in ontwikkeling, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en prima arbeidsvoorwaarden 

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met

Van Megen Recruitment B.V., Telefoon: 0314-680406, of schriftelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok