Logo Euroma                                   
                                                               

 
KONINKLIJKE EUROMA B.V.
Koninklijke Euroma B.V. is een van de meeste klantgericht bedrijven, die als partner in smaak de food business voorziet van op specerijen gebaseerde oplossingen. Van een groothandel in kruiden en specerijen is het bedrijf uitgegroeid tot een full service partner die de voedingsindustrie alle oplossingen voor specerijvragen biedt. Begin dit jaar heeft Euroma Intertaste overgenomen. Het totale bedrijf heeft 500 medewerkers, een omzet van €250 Mln. Op dit moment wordt ca. 80% van de omzet aan de (internationale) industrie geleverd en de rest aan retail. De focus voor de afzet ligt op West Europa. Sourcing wordt mondiaal uitgevoerd waarbij de nadruk op duurzaamheid, goede relaties met de lokale boeren, kwaliteit en voedselveiligheid ligt. Euroma is een ambitieuze organisatie met de kernwaarden passie, verantwoordelijkheid, ondernemend en oprechtheid. Vanwege de ambitie wordt er een nieuwe fabriek in Zwolle gebouwd. De verwachting is dat de fabriek eind 2019 operationeel zal zijn.

Euroma wil duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zoeken dan ook medewerkers met continue aandacht voor een integere, duurzame manier van zaken doen en aandacht voor mens, milieu, maatschappij en onderneming. Voor meer informatie zie www.euroma.com.

Vanwege promotie is de vacature ontstaan van een Senior Accountmanager Industry Benelux

 

DOELSTELLING
Verdere groei in omzet en rendement bij nieuwe – en bestaande industriële bedrijven in de Benelux. Bijdragen aan het op een hoger professioneel niveau brengen van de dienstverlening. 


OPLEIDING

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur levensmiddelentechnologie
  • Minimaal 7 jaar (internationale) commerciële werkervaring in de levensmiddelenindustrie (b to b)
  • De Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift beheersen, bij voorkeur ook een tweede vreemde taal beheersen
  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikken
  • Succesvolle ervaring in key accountmanagement met multi nationals
  • Bereid zijn om te reizen. Werkgebied Benelux
De standplaats is Wapenveld. Hij/zij is minimaal 2 dagen per week in Wapenveld.

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met

Van Megen Recruitment B.V., Fred van Megen, Telefoon: 06-53578246, of schriftelijk naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok