logo new                                                                       
                                                                                        
                                                            

 
Onze opdrachtgever is een Internationaal food bedrijf met hoofdkantoor in Nederland en 15 productielocaties in Europa. De afzet van private label – en merk producten vindt met name plaats in West Europa maar ook in de rest van de wereld. Het bedrijf produceert volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en levert met een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Vacature:
Voor dit bedrijf zoeken wij een jonge (voorkeur 30 – 35 jaar): PRODUCTIE MANAGER

Deze persoon start als productiemanager maar zal al snel (2 jaar) ingezet worden als plantmanager en op langere termijn als manager operations waarbij ook de leiding over meerdere internationale locaties tot de verantwoordelijkheden gaat behoren.

Profiel:
We zoeken een talentvol persoon die ambitieus en ondernemend is, die in staat is om mensen te binden en doelen weet te bereiken. Iemand die sterke affiniteit met techniek heeft en binnen Europa kan acteren en die over een no nonsens instelling beschikt.


Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met

Van Megen Recruitment B.V.,

Fred van Megen, Telefoon: 06-53578246, / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok