Jan Zandbergen logo

                                                                                                                                                          

 
JAN ZANDBERGEN
Jan Zandbergen is een familiebedrijf dat in 1955 opgericht werd. Inmiddels is het een modern bedrijf geworden dat in de hele wereld zaken doet. Van een handelsbedrijf is het ontwikkelt tot een bedrijf dat partnerschap biedt en meerwaarde, door service verlenende diensten, concepten en maatwerk. Een internationale speler in de markt voor vlees en vleesproducten met kernwaarden als flexibiliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet en wat je beloofd.

Jan Zandbergen bedient met 270 medewerkers internationale klanten binnen industrie, foodservice, C&C en retail met producten als rund, kalf, varken, lam/schaap, gevogelte en wild. Uit de hele wereld wordt een breed assortiment vlees en gevogelte geïmporteerd, eventueel be –verwerkt en verkocht waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid op een heel hoog niveau gegarandeerd wordt. In het commerciële team van Jan Zandbergen werken vooral jongere mensen. Het is een prettig bedrijf om voor te werken en er zijn mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Vanwege uitbreiding van de activiteiten is Jan Zandbergen op zoek naar een: SALES EXECUTIVE EASTERN EUROPEAN MARKET

Doelstelling:
Verdere groei in omzet en rendement bij nieuwe – en bestaande klanten (industrie, retail, foodservice, C&C) in Oost-Europa realiseren. Bijdragen aan het op een hoger professioneel niveau brengen van de dienstverlening van Jan Zandbergen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Overnemen van bestaande klanten en nieuwe klanten maken in Oost-Europa, in landen als Rusland, Oekraïne, Estland, Letland, Litouwen, Moldavië, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Albanië, Slovenië en Kroatië.
  • Het realiseren van klant specifieke concepten, samen met Product Development en Marketing.
  • Ontwikkeling van acquisitie – en accountplannen ter realisatie van de (groei) strategie en verkoopbudgetten.
  • Nieuwe prospects benaderen, evalueren en op relatief korte termijn selecteren van juiste partners om mee naar een hogere niveau van samenwerking te komen.
  • Bezoeken van klanten wanneer dat gewenst wordt
  • Jan Zandbergen vertegenwoordigen op beurzen en beurzen bezoeken.
Profiel
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie of Internationale Handel.
  • Minimaal twee jaar (internationale) commerciële ervaring in de levensmiddelenindustrie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur nog van een derde taal
Standplaats:
Veenendaal. De kandidaat woont binnen een redelijke reisafstand (45 minuten).

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met
Van Megen Recruitment B.V., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Telefoon: 06-53578246.

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok