Sushi Ran 1Sushi Ran B.V.

Met ruim 120 gedreven medewerkers en 25 jaar ervaring is Sushi Ran B.V. de leidende verse sushiproducent voor supermarkten in de Benelux. Er wordt een supervers product geleverd (sushi en andere Japanse maaltijden) met verse ingrediënten dat volledig gestoeld is op de Japanse traditie. (De vorige eigenaar was een Japanner). Met authentieke grondstoffen en bereidingswijze. Sushi Ran B.V. is innovatief en is trendsetter in de markt. Sushi Ran B.V. is onderdeel van de Hoogwegt Groep.

 

Onder operations vallen de volgende afdelingen: TD, warme keuken en koude keuken waar in totaal ca. 85 medewerkers werken. Zeven dagen per week wordt er van 20.00 uur tot 06.00 uur en van 06.00 uur tot 16.00 uur gewerkt. Een deel van de medewerkers werkt in een dagdienst. Voor de bereiding van de producten en het logistieke proces daar omheen is maar een paar uur beschikbaar. Dat kan alleen gerealiseerd door een uitgekiend proces en de instelling van management en medewerkers en continu verbeteren van processen, producten.

 

Vacature
In verband met het vertrek van de vorige Lead Continu Verbeteren ivm ziekte en een verdere versterking van de organisatie is Sushi Ran B.V. op zoek naar een gedreven no-nonsense Lead Continu Verbeteren.

 

De belangrijkste taken zijn:

  • Drijvende kracht zijn voor het verbeterprogramma van Sushi Ran B.V. en daartoe intensief samenwerken met o.a. de manager operations, de logistiek manager en de QA manager met hun teams, op het gebied van proces – en productverbetering en investeringen
  • Op basis van Kanban, Lean/Six Sigma (vooral de Lean kant) medewerkers en management trainen over o.a. de juiste machine instellingen of productie registraties, bijvoorbeeld om first time right te kunnen produceren.
  • Bij de medewerkers het gevoel van eensgezindheid en het nemen van initiatieven bevorderen

 Voor deze positie zoeken we naar:

  • Een jonger persoon die zich binnen productiemanagement verder wil ontwikkelen. Met potentieel om deels de manager operations te vervangen of elders binnen de BCK/KVG-groep in productie door te groeien en/of Continuous Improvement breder in de groep op te zetten
  • Bij voorkeur met een studie Levensmiddelentechnologie of HTS
  • Een ondernemend ingestelde persoon die mensen mee weet te krijgen en die durft te challengen
 
Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met
Van Megen Recruitment B.V., Fred van Megen, Telefoon: 06-53578246.

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok