logo new


Voor onze opdrachtgever, een internationaal food productiebedrijf, in het Westen van het land, zoeken we naar een: PRODUCTIEPLANNER


We zijn op zoek naar iemand die verantwoordelijk kan zijn voor de productielijnen van verschillende vestigingen. Die als spin in het web van de afdelingen productie, customer support, sales, marketing en expeditie de planning naar een hoger niveau brengt. Die door zijn/haar manier van communiceren de collega’s mee kan krijgen, die weet te motiveren en in alle omstandigheden het hoofd koel weet te houden.

De ideale kandidaat heeft minimaal drie jaar ervaring met productieplanning in een complexe en internationaal opererend foodbedrijf; een HBO/WO opleiding logistiek of technische bedrijfskunde, heeft kennis van – en ervaring met SAP en beheerst Nederlands en Engels goed.

Het bedrijf biedt een professionele en prettige werkomgeving en er wordt in de verdere ontwikkeling van medewerkers geïnvesteerd.

 

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met

Van Megen Recruitment B.V., Fred van Megen, Telefoon: 06-53578246.

Ga terug naar overzicht
 

  button printen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok