Persoonlijke dienstverlening

Wij hebben er bewust voor gekozen klein te blijven. Of het nu gaat om Werving & Selectie, Executive Search, Interim Management of onze overige dienstverlening, de consultant met wie u aan tafel zit voert zelf de opdracht uit. Uw gesprekspartner is dus volledig ingevoerd en weet waarover hij praat. U zult merken dat hij er boven op zit en niet stopt voordat hij het door u gewenste resultaat heeft bereikt.
De lijnen zijn bij ons kort en uw consultant is altijd snel bereikbaar.

Gedegen aanpak

Wij staan bekend om onze gedegen aanpak. In de voorbereiding van een procedure voeren wij intensieve gesprekken met key stakeholders binnen uw bedrijf. Onze ervaring leert dat dit de meest cruciale fase van een search is. De kans van slagen is immers het grootst als wij het juiste beeld hebben van uw wensen en er binnen uw organisatie eensgezindheid is over het gewenste functieprofiel. Het vervolg van de procedure behandelen wij even zorgvuldig, waarbij wij voor ogen houden dat er vaak snelheid geboden is. Wij bieden u kandidaten uit onze eigen database, aangevuld met kandidaten via ons netwerk. Daarnaast maken wij actief gebruik van direct search en social media.

Full Service

Tijdens onze search informeren wij u regelmatig over de voortgang. U hebt er geen omkijken naar:
wij nemen de zoektocht naar uw nieuwe medewerker volledig van u over en u kunt erop vertrouwen dat de vacature goed zal worden vervuld. Daar staan onze kennis van de foodbranche, ervaring met het selecteren van kandidaten en onze mens gerichte manier van werken garant voor.
Eventuele psychologische testen en assessments worden uitgevoerd door een onafhankelijk gespecialiseerd bureau. Wij verzorgen de organisatie graag voor u.

Doelgroepen

Binnen de Food- en FMCG sector (Retail, Foodservice, Out of Home, Business to Business) vervullen wij functies met een bruto jaarsalaris van € 50.000 tot € 250.000. Bij een bruto jaarsalaris boven de
€ 100.000 spreken wij van Executive Search. Vanwege de uitgebreidere taken en verantwoordelijkheden geven wij in onze search voor dit soort functies de bedrijfsstrategie, organisatieontwikkeling en marktontwikkelingen extra aandacht. Tevens doen wij een grondig referentie onderzoek. Wij presenteren u binnen 6 weken na aanvang van de procedure al uitgebreide kandidaat profielen.

Functiegroepen

Wij doen Executive Search voor directie- en managementposities. Op het niveau van het middenmanagement (Werving & Selectie) vullen wij functies in op het gebied van brand management, key account management, sales management, marketing-, trade- en channelmarketing, category management, inkoop en communicatie. Binnen de supply chain richten wij ons op de functiegebieden operations, productie, logistiek, demand en kwaliteit.


Betrouwbaarheid, integriteit en een diepgaande belangstelling voor mens en bedrijf zijn kernwaarden van Van Megen Recruitment B.V.


Benieuwd naar wat Van Megen Recruitment voor u kan betekenen?
We willen u graag adviseren en onze kennis – en ervaring met u delen.


Laat hier uw naam en telefoonnummer achter.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Zie hier onze referenties.

button vacature a 01

 

 
 
 

Disclaimer     |      Sitemap    |    Privacyverklaring    |    Realisatie Getaweb

Wij gebruiken cookies op onze website voor statische gegevens. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok